Käsipalli meistriliigas said võidud Kehra, Serviti ja Viljandi

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Käsipall.
Käsipall. Foto: Elmo Riig / Sakala

Eesti meeste käsipallimeistrivõistluste eilsetes üheksanda vooru kohtumistes teenisid kodus mänginud HC Kehra/Horizon Pulp&Paper, Põlva Serviti ja Viljandi HC turniiritabelisse kaks võidupunkti juurde.Eesti meeste käsipallimeistrivõistluste eilsetes üheksanda vooru kohtumistes teenisid kodus mänginud HC Kehra/Horizon Pulp&Paper, Põlva Serviti ja Viljandi HC turniiritabelisse kaks võidupunkti juurde.

Kehra alistas SK Tapa 35:26 (18:12). Võitjate resultatiivseimad olid Kaspar Lees 7 ning Dmitro Jankovski, Jorma Käsper, Marko Slastinovski ja Jevgeni Buinenko 5 tabamusega. Kaotajatele tõid Mihkel Koppelmann ja Rait Ageni parimatena 8 väravat.

Kehra/Horizon Pulp&Paperi peatreener Jüri Lepp: «Pärast karikasarjast pudenemist oli võistkonnal raske ennast kokku võtta. Tapa tegutses hästi ning meie suured mängijad jäid tihtilugu nende väikeste ja kiiretega hätta. Andsime Mikola Naumile puhkust ja nii seisis väravas Mikk Aasmaa, kellel polnud pärast pikemat pausi lihtne täismängu kaasa teha.»

Tapa juhendaja Elmu Koppelmann: «Oli näha, et Kehra polnud karikasarja kaotusest Viljandile psühholiigiliselt toibunud. Jäin mängupildiga üldjoontes rahule, kuigi lõpus väsisime ja vahe kärises suureks. Hästi tegutsesid meie kogenenumad mehed Mihekl Koppelmann ja Rait Ageni ning väravavahid, noorematel on tiheda graafiku tõttu jaks raugemas.»

Serviti sai 35:25 (23:10) jagu Audentesest. Võitjate suurimad skooritegijad olid Henri Sillaste ja Carl-Eric Uibo 6 ning Alvar Tint 5 tabamusega. Kaotajate poolelt viskasid Andris Celminš ja Rainer Kelk parimatena 7 väravat.

Serviti peatreener Kalmer Musting: «Otsustasime mängu saatuse ära esimese veerandtunniga. Teisel poolajal varieerisime koosseisuga ning nii tuli sisse ohtralt eksimusi ja praaki, samuti ei realiseerinud me palju kiirrünnakuid. Andsime liidritele Kristjan Muugale ja Eston Varuskile puhkust, Andrei Ternovõi käis väljakul episoodiliselt.»

Audentese juhendaja Kaido Palmar: «Mängisime nii palju, kui vastane lasi. Tegelikkuses oli jõudude vahekord rohkem Serviti kasuks. Me ei saanud eriti vahetusi teha, sest meil oli Põlvas kaasa kümme väljakumängijat, neist kaks väga noort. Aga keegi ei looderdanud ja kõik töötasid meeskonna heaks. Saime korraliku kohtumise ning ega Serviti väravavahti pole kerge üle mängida.»

Viljandi alistas kodus 35:26 Aruküla. Võitjate resultatiivseimad olid Kristo Järve 8 ja Karl Toom 7 ning kaotajatel Andre Sild 10 ja Mihkel Vaher 6 tabamusega.

Viljandi peatreener Marko Koks: «Aruküla mängis esimesel poolajal hästi ja tegi meie elu raskeks. Meil oli esmaspäevane karikamatš Kehraga veel jalgades ning alustasime lohakalt ja polnud agressiivsed, kuid saime ennast siiski juba enne vaheaega käima. Tänu meie heale kaitsele ei pääsenud nad kergelt viskele, meie teenisime selle pealt aga kiirrünnakuid.»

Aruküla juhendaja Toivo Järv: «Alates avapoolaja lõpust ei jätkunud meil enam jõudu. Samuti andis tunda see, et meil oli paar meest puudu, eriti väljendus see kaitsemängus. Lõpuks kärises vahe suureks, kuid pelgalt ilusate numbrite hoidmine pole meie jaoks eesmärgiks. Teisel poolajal rikkusid meie rütmi ka kaheminutilised karistused.»

Tabeliseis: HC Kehra/Horizon Pulp&Paper 16 (9-st mängust), Põlva Serviti 16 (9), Viljandi HC 14 (9), HC Viimsi/Tööriistamarket 12 (8), Aruküla SK 4 (9), Valga Käval 4 (8), Audentes 3 (9), SK Tapa 1 (9) punkt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles