Rainer Vassiljev: plaan oli oma asja ajada ja kahes geimis saime sellega hakkama

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna Selver kaotas eurosarjas Kreeka meeskonnale Alexandroupolise Ethnikos.
Tallinna Selver kaotas eurosarjas Kreeka meeskonnale Alexandroupolise Ethnikos. Foto: Sander Ilvest

Tallinna Selveri võrkpallimeeskond kaotas Euroopa tugevuselt kolmandas karikasarjas Challenge Cupil Kreeka klubi Alexandroupolise Ethnikosele 1/16 finaali avamängu 0:3.

Enne kohtumist arvas peatreener Rainer Vassiljev, et Tallinna klubi relvaks võiks olla tugev hüppeltserv, mille vastuvõtmisega tundus kreeklastel probleeme olevat, ent läks vastupidi ja vastased lõhkusid hoopis meid serviga. «See oli teada tegelikult, et kaks meest sealt valdab väga ebamugavat servi. Lasime endale ka liiga palju serviässasid lüüa. Meie mäng jäi suuresti otsustavatel hetkedel tehtud vigade taha,» rääkis Vassiljev. «Plaan oli oma asja ajada ja kahes geimis saime sellega enam-vähem hakkama.»

Kohati ei klappinud sidemängija Andres Toobal ründajatega üldse ja vahepeal asendas teda Ergo Sartakov. Vahetusest sekkudes taas hea esituse teinud Oliver Orav ütles, et kaotuse põhjus polnud tõstete taga. «Oleme kogu meeskonnaga viimasel ajal väga kõikuvalt mänginud. Kahju, et ainult peaaegu suutsin selle geimi päästa,» sõnas Orav, kes kolmandas geimis suutis meeskonna peaaegu võidule vedada, ent see kaotati siiski 26:28. «Sidemängijat ma ei süüdistaks selles tulemuses, me olemegi viimasel ajal miskipärast väga kõikuvalt mänginud.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles