Golden State Warriors pikendas võiduseeriat

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Golden State Warriorsi ja New Orleans Pelicansi mäng.
Golden State Warriorsi ja New Orleans Pelicansi mäng. Foto: SCANPIX

Ookeanitaguses korvpalliliigas NBA oli möödunud ööl kolm kohtumist, võidud said kirja Cleveland Cavaliers, Portland Trail Blazers ja Golden State Warriors.

Kodus mänginud GSW alistas 112:85 New Orleans Pelicansi. Võitjate suurima korvikütina viskas Klay Thompson 23 punkti, kaotajate poolt sai Anthony Davis kirja kaksikduubli, kui panustas 30 punkti ja 15 lauapalliga. Golden State'i meeskonnale oli eilne võit 11. järjestikkuseks võiduks ja praegu hoitakse läänekonverentsis esikohta, Pelicans on sama konverentsi tabeli 11. kohal.

Oma viienda järjestikkuse võidu sai eile kirja Cleveland Cavaliers, kui 90:87 oldi üle kuuendat mängu järjest kaotuskibedust maitsma pidanud New York Knicksist. Clevelandi poolt viskas Kyrie Irving 37 silma, Knicksi resultatiivseimaks oli 20 punktiga Tim Hardaway Jr.

Õhtu kolmandas mängus võitis Portland Trail Blazers 88:82 Indiana Pacersit. Damian Lillard panustas võitjate poolt 23 punktiga, kaotajate parimana viskas 16 silma Rodney Stuckey.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles