Norra jalgpalli imelaps osales Inglismaa tippklubi treeningul

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martin Odegaard.
Martin Odegaard. Foto: SCANPIX

Jalgpallimaailma üheks kõige kuumemaks noormängijaks olev norralane Martin Odegaard võib paljude suurklubide kurvastuseks olla juba oma tuleviku osas otsuse langetanud - nimelt külastas 15-aastane imelaps eile Inglismaa klubi Liverpooli treeningut.
 

Odegaard oli koos isaga Liverpoolis juba kolmapäeval ning eile pakkus nimeka Inglise klubi meeskonna peatreener Brendan Rodgers Norra imelapsele võimaluse treenida koos klubi esindustiimiga.

Noorele andekale mängumehele on silma peale pannud paljud maailma suurklubid ning Norra noormees on jõudnud käia juba tutvumas ka Madridi Reali ja Manchester Unitediga. Detsembri keskel 16-aastaseks saavast staarist pole väidetavalt ühe erandina huvitatud Chelsea, kelle peatreener Jose Mourinho on varasemalt väitnud nii: «Olen temast kuulnud ja tean, et ta võib minna 25 erinevasse klubisse. Tahan teada, millisesse klubisse ta lõpuks läheb, aga meie ei kavatse teistega tema pärast võistelda.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles