Kaks Salva/Rocki võistkonda mängivad karikafinaalis

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Korvpall.
Korvpall. Foto: Ants Liigus/Pärnu Postimees

Detsembri keskel Rakveres peetaval korvpalli karikavõistluste finaalturniiril mängivad kaks Salva/Rocki võistkonda. Finaalikoha on taganud U14 ja U16 võistkonnad, annab teada ülikooli spordiklubi pressitalitus.

Teist aastat järjest karikafinaalis mängivad U14 poisid (treener Gert Prants) alistasid poolfinaalis United Loggers Rapla meeskonna 72:65 ning lähevad finaalis vastamisi paari Audentes SK-BC Tarvas/Rakvere SK võitjaga. Finaalkohtumine algab Rakveres reedel, 19. detsembril kell 15.

 
Klass vanemate ehk U16 vanuses tagas Raido Rebase juhendatav Salva/Rocki meeskond finaalikoha alistades Virumaa PK võistkonna pingelises kohtumises 89:87. Robin Kivi tõi selle mängu parimana 37 punkti. U16 poiste karika finaalmäng Salva/Rocki ja Audentes SK vahel peetakse samuti reedel, 19. detsembril algusega kell 19.15.
 
U18 vanuses tuli Salva/Rock I meeskonnal veerandfinaalis alla vanduda KK Pärnule 63:89.
 
Meeste karikavõistlustel kohtub TÜ/Rock poolfinaalis TTÜ KK meeskonnaga ning see mäng toimub Rakveres laupäeval, 20. detsembril kell 18.
 
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles