Ronaldo võib detsembris karjääri lõpetada

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nagu pildiltki näha, on Ronaldo praegu üsnagi kogukas.
Nagu pildiltki näha, on Ronaldo praegu üsnagi kogukas. Foto: SCANPIX

Brasiilia jalgpalliäss Ronaldo tunnistas, et võib tänavuse hooaja lõppedes oma pikale karjäärile joone alla tõmmata.

Kolmel korral maailma parimaks jalgpalluriks valitud Ronaldo kuulub praegu Brasiilia klubi Corinthiansi nimekirja, vahendab Goal.com.

«Olen kogu oma elu elanud jalgpalli nimel, aga iga päevaga tuleb mu karjääri lõpp üha lähemale,» tunnistas 33-aastane mängumees intervjuus telekanalile Globo. «Anname endast parima, et sel hooajal hea kohaga lõpetada ning seejärel otsustan, kas jätkan ka järgmisel aastal.»

Ronaldo liitus Corinthiansiga 2009. märtsis ning lõi 20 mängus 12 väravat, aidates Corinthiansil võita Copa do Brasil. Vahetult enne tänavust MM-finaalturniiri tabas teda aga reielihasevigastus ning seetõttu pole ta üle kolme kuu palliplatsil käinud.

Vigastuspausi ajal on brasiillane aga üsna palju juurde võtnud, kuid ta ise väidab, et suudab end taas normi ajada ja Corinthiansi eest väljakule joosta.

«Võitlesin kõvasti oma kaaluprobleemide ja igasuguste valudega. Valud on need, milles võib jagu saada,» arutles Ronaldo. «Aga kuna olin mitu kuud vigastusega eemal, on normaalne, et võtsin mõned kilod juurde. Õige kaaluni jõuan tagasi tänu treeningutele.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles