Otepää EMi ettevalmistused sujuvad plaanipäraselt

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tehvandi spordikeskus
Tehvandi spordikeskus Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Reedel, 5. detsembril sai kokku algaval talvel Otepääl toimuva laskesuusatamise Euroopa meistrivõistluste nõukogu. Kohtumisel arutati EMi ettevalmistusi ja kinnitati võistluste eelarve.

Nõukogu leidis, et ettevalmistused tuleva aasta 27. jaanuarist kuni 3. veebruarini kestva EMi läbiviimiseks toimuvad plaanipäraselt: korraldus- ja võistluskomitee on mehitatud ning rahvusvahelise laskesuusatamisliidu (IBU) ja Euroopa ringhäälingute liidu (EBU) poolt viidi läbi ettenähtud inspektsioon, kirjutab biathlon.ee.

Tehvandi spordikeskus on alustanud radade loomist kunstlumest. Käed on löödud võistluste sponsoritega, mis tähendab, et uuel nädalal alustatakse aktiivse reklaamiperioodiga.

Ülevaadet ja infot võistluste kohta saab teleülekannete partneri Eesti Rahvusringhäälingu (ERR), meediapartneri Postimehe ja raadiopartneri Ring FMi kaudu. Lisainfot leiab võistluste ametlikult kodulehelt.

Kõik võistlusi saab vaadata mugavalt veebiülekande kaudu. ERRi otseülekande vahendusel näeb sprindi- ja viitstardiga võistlusi ETVs ja Eurospordis.

Otepää kuplite vahele on oodata 30 riigi esindajaid ligi 300 sportlasega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles