Jose Mourinho leidis Chelsea esimesele kaotusele omapärase põhjenduse

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jose Mourinho.
Jose Mourinho. Foto: SCANPIX

Londoni Chelsea jalgpallimeeskond kaotas hooaja esimese mängu, jäädes Newcastle Unitedile alla 1:2. Peatreener Jose Mourinho leidis lüüasaamisele kummalise põhjenduse – süüdi olid pallipoisid!

«Pall kaob ära, palli ei anta tagasi. Siis leitakse teine pall, aga järsku ilmub ka esimene jälle väljakule. Pallipoisid jooksevad pallidega minema... Kas nägite?» kurtis Mourinho pärast lõpuvilet telekanalile BT Sport antud intervjuus. «Meie tahtsime mängida, aga palli polnud. Kahjuks on sellised asjad endiselt osa mängust. Aga ega ma ei kurda,» lisas Mourinho.

Portugallane jätkas siiski samal teemal, leides, et kohtunik Martin Atkinson võinuks toimuvat rohkem arvesse võtta – seda hoolimata asjaolust, et Atkinson lisas teisele poolajale niigi tervelt kuus minutit. «Minu arvates oleks lisaminuteid pidanud rohkem olema. Aga samas see ei loe, sest nad tegid üleminutitelgi jätkuvalt sama asja. Kohtunikul on ka väga raske selle osas midagi ette võtta, sest platsil olevad mängijad ei tee ju midagi valesti, nii et kohtunikul pole ka võimalik kedagi karistada,» arvas Mourinho.

Chelsea püsib Inglismaa liigatabelis endiselt liidrikohal, kuid viimati Evertonist 1:0 jagu saanud Manchester City jääb neist nüüd maha vaid kolme punktiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles