Röövlid viisid Red Bulli vormelitehasest 60 karikat

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Red Bulli sõitja Sebastian Vettel 2013. aasta Jaapani etapi võidukarikaga.
Red Bulli sõitja Sebastian Vettel 2013. aasta Jaapani etapi võidukarikaga. Foto: SCANPIX

Inglismaal Milton Keynesis asuvasse Red Bulli vormel-1 tehasesse tunginud röövlid viisid sealt kaasa ligi 60 karikat.

Red Bulli teatel sõitis kuuest mehest koosnenud kamp esmalt autoga maha tehase värava ning tungis seejärel hoonesse. Politsei kinnitusel kasutati kahte sõidukit - hõbedast maastikuautot ja Mercedese sõiduautot. Ükski tehase öises valves olnud töötaja ega valvur rünnakus vigastada ei saanud.

Iroonilisel kombel leidis rünnak aset enam-vähem samal ajal, kui tänavuse hooaja kolmandana lõpetanud Red Bulli sõitja Daniel Ricciardo võttis Kataris peetud FIA aastalõputseremoonial vastu meeskonna värskeima karika. 2005. aastal vormel-1 sarjaga liitunud Red Bulli auhinnakapis on neli sõitjate MM-tiitlit, mille võitis aastatel 2010-13 Sebastian Vettel. Samadel aastatel pälvis tiim ka neli järjestikust tootjate MM-tiitlit. Red Bulli sõitjad on võitnud 50 etappi, poodiumile on 184 etapi jooksul jõutud kokku 115 korral.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles