Fernando Alonso avaldas Ferrarist lahkumise peapõhjused

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fernando Alonso.
Fernando Alonso. Foto: SCANPIX

Tänavuse hooaja järel Ferrari vormel-1 võistkonnast lahkunud Fernando Alonso avaldas väljaandele Autosport, mis sundis teda uut meeskonda otsima.

«Väga raske oli Ferrarile selga keerata ja harjuda mõttega, et ma ei sõida järgmisel hooajal enam punases vormis. Otsus sündis väga suurte raskustega, aga küllap oli näiteks Felipe Massal eelmisel aastal sama tunne – sa jätad hüvasti tiimiga, kellega sul on tekkinud pikaajaline suhe,» lausus hispaanlane.

«Kuid ma tunnen puudust poodiumil seismisest, tunnen puudust šampusepudeliga tähistamisest, tunnen puudust rõõmust etapivõidu üle, rõõmust tiitlivõidu üle. Ning usun, et uus ettevõtmine toob need võimalused taas mulle lähemale,» märkis Alonso. «Võib-olla mitte ühe aastaga, aga ma ei kahtlegi, et tulevikus võitlen taas parimate kohtade nimel.»

2014. aastal vaid kahel korral poodiumile jõudnud Alonso sõidab tuleval hooajal tõenäoliselt McLarenis, kuid tiim pole selle kohta ametlikku avaldust ikka veel teinud – võistkond ei suuda jätkuvalt otsustada, kas Alonso kõrval hakkab teise auto rooli keerama Jenson Button või Kevin Magnussen.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles