Bengalsi kaitse kui soe või, Steelers võttis väärt võidu. Hunt ei mänginud

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Margus Hunt (vasakul).
Margus Hunt (vasakul). Foto: SCANPIX

Cincinnati Bengals sai ülitähtsas mängus divisjonikaaslaselt Pittsburgh Steelersilt tappa 21:42. Margus Hunt istus jalavigastuse tõttu pingil.

Rünnak võib olla hea, aga kui kaitse ei pea... Bengals lubas Steelersil läbida 544 jardi, millest läbimurdja Le'Veon Bell sai enda arvele 235. Saatuslikuks sai neljas veerandaeg - sinnamaani juhtis Bengals 21:17 - mil Steelers korjas 24 punkti, Bengals ainsatki.

Bengals jätkab AFC Põhjadivisjoni liidrina 8 võidu, 4 kaotuse ja viigiga. Steelersil ja Baltimore Ravensil on 8 võitu ja 5 kaotust, Cleveland Brownsi seis on 7-6. Põhihooaja lõpuni jääb kolm vooru.

Enne mängu:

Bengalsil on mängu eel, neli vooru enne põhihooaja lõppu, AFC põhjadivisjoni liidrina 8 võitu, 3 kaotust ja viik. Steelers paikneb 7 võidu ja 5 kaotusega teisel kohal. Kui Steelers võidab täna ja ka ülejärgmisel nädalal, on Bengalsi edu kadunud.

Eksperdid ootavad täna tasavägist lahingut, kuid kerge paremus antakse Bengalsile, kes peaks võitma napilt ehk 3-punktise ülekaaluga.

Palju sõltub Bengalsi kaitsest – kuidas suudetakse peatada NFLi üks parimaid läbimurdjaid Le'Veon Bell ja parimaid püüdjaid Anonio Brown. Samas pole ka Steelersi kaitse papist ning Bengalsi mängujuhil Andy Daltonil läheb kahtlemata raskeks.

Mäng algab Eesti aja järgi kell 20.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles