Klavan kuulub Bundesliga statistiliste liidrite sekka

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ragnar Klavan (paremal)
Ragnar Klavan (paremal) Foto: SCANPIX

Eesti jalgpallikoondislase Ragnar Klavan olulisus Augsburgi viimaste kuude edus pole sugugi väike - statistiliselt on ta üks Saksamaa liiga paremaid mängijaid.

Internetiportaali Whoscored.com andmeil, mis lähtub mängu jooksul kogutavast detailsest statistikast, on Klavan senise hooaja 14 mängu jooksul olnud väga heas hoos, vahendab Soccernet.ee.

Augsburgi edu on eelkõige rajatud tugevale kaitsele ning tagala, kuhu kuuluvad lisaks Klavanile ka Paul Verhaegh, Jan-Ingwer Callsen-Bracker ja Abdul Rahman Baba, on terve hooaaja koos mängida saanud.

Bundesliga hetke kolmandas klubis on kõik neli meest juhtivate mängijate seas ning statistiliselt on Klavan olnud Augsburgi paremuselt kolmas mängija - kogenud keskkaitsepartneri Callsen-Brackeri ja verinoore vasakkaitsja Rahman Baba järel.

Kogu liigaga võrreldes on Klavan Bundesliga 30. pallur, olles ka üks 17-st, kes on seni mänginud kõigis 14 mängus algusest lõpuni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles