Pärnu alistas 3:1 Tartu Bigbanki, tabeliliidrid on Selver ja Pärnu

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu mängijad punkti üle rõõmustamas.
Pärnu mängijad punkti üle rõõmustamas. Foto: Ants Liigus

Võrkpalli Eesti - Läti ühisliigas oli tänases keskses mängus Pärnu võrkpalliklubi 3:1 üle Tartu Bigbankist.

Avageimi võitis Tartu 25:19, teises oli 25:20 parem Pärnu ning kolmandas samuti Pärnu - skooriga 25:12. Neljas geim oli tasavägisem, ent Pärnu oli siiski parem 25:21. Mõlemad võistkonnad saavutasid sulustamise abil 14 ja serviässadest 4 punkti. Mäekõrgune vahe tekkis rünnakuefektiivsuses, milles kuurortlinna esinduse pallurid olid edukamad numbritega 52%-36%, vahendab volley.ee.    

Pärnu resultatiivseim oli 23 punktiga diagonaalründaja Hindrek Pulk, Tartu poolel kogus Robert Täht 16 silma. Vaata statistikat!

Tiitlikaitsja Tallinna Selver jõudis koduseinte toel kindla võiduni, kui 3:0 (22, 19, 16) mängiti üle Jelgava Biolars. Schenker Liiga oktoobrikuu parim mängija Lincoln Williams panustas võitu 16, Denis Losnikov 12 ja Martti Rosenblatt 10 punkti.

TTÜ kaotas Ozolnieki Poliursile kodusaalis küll avageimi, kuid suutis võita kolm järgmist. Ülikoolimeeskonna 3:1 (-22, 17, 21, 19) võitu andis suurima panuse Daniel Maciel, kes kogus 24 punkti. 67-protsendiliselt (21-st 14) rünnakuid realiseerinud Kirill Krasnevski assisteeris 19 ja Siim Ennemuist 13 punktiga.

Kümnest vastasseisust üheksanda kaotuse saanud Danpower/Võru Võrkpalliklubi kodusaalis geimivõiduni ei jõudnud, jäädes 0:3 (-18, -21, -26) alla Daugavpilsi Universitatele. Mart Naaber ja Andzej Savostenok tõid väljakuperemeestele 11 punkti, Robert Juchnevic lisas 9 silma.

Esimese ringiga kogusid nii Tallinna Selver kui Pärnu parimatena 27 punkti. TTÜ ja Tartu võistkond järgnevad 26 ning RTU/Robežsardze 25 punktiga. Kümnendal kohal paikneval Rakvere Võrkpalliklubil on kirjas seitse, Järvamaa Võrkpalliklubil viis ja Danpower/Võru Võrkpalliklubil kolm silma. Seejuures on Võru ja Järvamaa meeskonnal esimese ringi viimane mäng veel pidamata. Omavahel kohtutakse 11. detsembril Võrus. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles