Heiki Nabi meenutab lapsepõlve: vanematel polnud minu trennideks raha

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Heiki Nabi.
Heiki Nabi. Foto: Marianne Loorents

«Ma pole kunagi tasulises trennis  käinud,» ütles Tallinna aasta parimaks meessportlaseks valitud maadleja Heiki Nabi ntervjuus ajalehele Pealinn. «Lapsena Hiiumaal elades tahtsin minna suusatrenni, aga minu vanematel polnud selleks piisavalt raha. Seega tegin  kõike seda, mida sai teha ilma rahata.»

Sellest hoolimata on Nabi jõudnud maadluses maailma tippu ja seisis Tallinna aasta parimate sportlaste tunnustamise galal laval koos suusatreenerite Pääsukestega, kelle trenni ta lapsena minna ei saanud.

Motivatsioonist Nabil jätkuvalt puudust pole. «Iga sportlane tahab võita, ja see pole üldse nii, et kui ma olen juba nii palju auhindu saanud, siis mis sest ühest enam,» ütles Nabi parimaks valimise kohta. «Sel aastal oli konkurents meeste arvestuses väga tugev ja  mul on väga suur au ja hea meel olla Tallinna parim meessportlane.»

Nabi on Kreeka-Rooma maadluse kahekordne maailmameister ja võitis Londoni olümpial hõbeda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles