Eestlased välismaal:Klavan ja Augsburg tõusid kolmandaks

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ragnar Klavan.
Ragnar Klavan. Foto: SCANPIX

Laupäeval sai Saksamaa Bundesligas taas täismängu kirja Eesti jalgpallikoondise kapten Ragnar Klavan, kes aitas oma koduklubi Augsburgi järjekordse võiduni.

Augsburg alistas võõrsil Kölni 2:1 ja tõusis liigatabelis kolmandale kohale. Liigat juhib Müncheni Bayerni 36 punktiga, teisel kohal on Wolfsburg 29 punktiga. Augsburgil on koos 24 punkti ning kolmel meeskonnal (Leverkuseni Bayer, Schalke 04, Mönchengladbachi Borussia) on teenitud punkt vähem.

Poola kõrgliigas jäi Gliwice Piast 1:3 alla Gdanski Lechiale. Konstantin Vassiljev sai Piasti eest kirja täismängu. Liigatabelis asub Gliwice meeskond kümnendal kohal.

Koondise ründaja Henrik Ojamaa mängis 90 minutit, kuid Motherwell kaotas kodus Šotimaa kõrgliiga liidrile, Glasgow Celticule, 0:1. Motherwellil on koos kümme punkti, mis annab neile 12 meeskonnaga liigas kümnenda koha.

Hollandi esiliigas pidid FC Emmen ja Marko Meerits 0:3 alla vanduma Rotterdami Spartale. Emmen hoiab liigatabelis viiendat kohta.

Kevin Kauberi koduklubi NR Krka oli Sloveenias läinud nädalal väljakul kahel korral. Karikavõistluste veerandfinaalis kaotati nädala keskel korduskohtumine Mariborile 2:4 ning kahe mängu kokkuvõttes jäädi alla 3:6. Korduskohtumises sai Kauber kirja täismängu. Pühapäevases liigakohtumises, kus Kauber tegi kaasa 13 minutit, jäi Krka 0:2 alla Goricale ning on 20. vooru järel kümne meeskonnaga kõrgliigas üheksandal kohal.

Läinud nädalal sõlmis lepingu Norra kõrgliigaklubi Stavangeri Vikingiga koondislane Karol Mets.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles