ManCity lootused said valusa tagasilöögi

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sergio Agüero.
Sergio Agüero. Foto: SCANPIX

Manchester City jalgpallimeeskonda ootab kolmapäeval ees ülitähtis kohtumine, kui Meistrite liiga alagrupiturniiri viimases voorus sõidetakse külla AS Romale. Samas on meeskonnal ka mitmeid muresid ning suurimaks probleemiks on ründaja Sergio Agüero trauma.

Agüero vigastas nädalavahetusel Evertoniga peetud kohtumises põlve ning tema vigastuspausi pikkus pole endiselt teada. Samas on Agüero olnud oma karjääri jooksul traumadele väga vastuvõtlik ning kardetakse, et sel aastal meest enam väljakul ei näe.

City peatreener Manuel Pellegrini teatas nädalavahetusel, et Agüero jääb kindlasti eemale mängust AS Romaga. Samas olevat Daily Maili teatel Agüero oma sõpradele öelnud, et teda ootab ühe kuu pikkune mängupaus.

Praegu oodatakse, et Agüero põlvele saaks teha MRI uuringuid, kuid paistetuse tõttu pole seni saanud uuringuid veel teha. Viimasel ajal pole ka Edin Džeko olnud parimas hoos ning seega loodetakse lähiajal rünnakul eelkõige Stevan Jovetici ja Jose Angel Pozo peale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles