Madridi Reali tabas tagasilöök

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
James Rodriguez.
James Rodriguez. Foto: SCANPIX

Värskelt Cristiano Ronaldot kiitnud Kolumbia jalgpallikoondislane James Rodriguez ei saa oma koduklubi Madridi Reali aidata ligikaudu kaks nädalat.

Nimelt sai Rodriguez nädalavahetuse liigamängus Celta Vigo vastu viga ning klubi teatas täna, et parema jala sääremarja vigastus hoiab ta mõnda aega palliplatsilt eemal, vahendab Soccernet.ee.

«Talle tehti täna hommikul uuringud, mis näitasid, et tal on pisike vigastus,» teatas Madridi klubi peatreener Carlo Ancelotti tänasel pressikonverentsil.

Kindlasti jääb Rodriguez seega eemale homsest Meistrite liiga mängust Ludogoretsiga, reedesest liigamängust Almeriaga ja klubide MM-i poolfinaalist, kus Real kohtub kas Western Sydney Wanderersi või Cruz Azul FC-ga.

23-aastane Kolumbia staar on Real Madridi eest osalenud kokku 24 mängus ja löönud sellega koguni 9 väravat ning andnud 7 resultatiivset söötu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles