Räikkönen: tegemist oli keerulise aastaga

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kimi Räikkönen.
Kimi Räikkönen. Foto: SCANPIX

Ferrari vormel-1 meeskonna soomlasest piloot Kimi Räikkönen tunnistas intervjuus TopGear’ile, et lõppenud hooaeg oli keeruline talle kui ka meeskonnale.

«Tegemist oli võistkonna jaoks keerulise aastaga. Ferraris oodatakse ikka võite ja heitlemist meistritiitli eest. Jäime sel aastal esimestest palju maha ja seega tuleb teha kõvasti tööd,» rääkis Räikkönen.

Räikkönen saavutas hooaja kokkuvõttes 55 punktiga 12. koha ja tegemist on kõige halvema tulemusega tema 13 aastat kestnud F1-karjääri jooksul. Samas tema tiimikaaslane Fernando Alonso sai 161 silmaga kuuenda koha.

«Sellel (miks Alonso teenis tunduvalt rohkem punkte) oli mitu põhjust, kuid lõpuks oli tulemus ju sama. Kui sa ei heitle MM-tiitli eest, siis ei ole järelikult hea aasta. Meeskonnana oli meil väga halb aasta. Isiklikult oli mul rohkem raskusi, kuid pole põhjust detailidesse laskuda,» lisas soomlane.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles