Kõigest kolm korda peale löönud United teenis viienda järjestikuse võidu

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Manchester Unitedi ründaja Robin Van Persie vaatab, kuidas pall läbi Fraser Forster jalgevahe väravasse veereb
Manchester Unitedi ründaja Robin Van Persie vaatab, kuidas pall läbi Fraser Forster jalgevahe väravasse veereb Foto: SCANPIX

Inglismaa jalgpalli kõrgliigas teenis tunamullune tšempion Manchester United viienda järjestikuse võidu, kui võõral väljakul oldi raskes mängus 2:1 üle Southamptonist.

Unitedil õnnestus mängu juhtima minna 12. minutil, kui Southamptoni kaitsja Jose Miguel Fonte tagasisöödu lõikas vahelt Robin Van Persie, kes palli väravavahi Fraser Forsteri jalge vahelt võrku lükkas. Seejärel kulges mäng kodumeeskonna domineerimisel ning 31. minutil jõudis Southampton läbi tipuründaja Graziano Pelle viigini. Viimane sõna jäi aga taas Van Persiele, kes 19 minutit enne mängu lõppu suunas osavalt väravasse Wayne Rooney antud karistuslöögi.

Manchester Unitedi eilne ründemäng oli vaatamata Van Persie tabamustele üsna mannetu. Kogu kohtumise jooksul suudeti sooritada kõigest kolm pealelööki, millest kaks värava suunas lendasid. Southampton proovis samal ajal väravale lüüa 15 korral. Nurgalööke teenis United terve mängu jooksul ühe ning ka selle lõi Rooney üle otsajoone. Viimati tegi ManU Inglismaa liigas nii vähe pealelööke 2003. aasta augustis.

Viies järjestikune võit oli aga tõsiasi ning seeläbi tõusis United tabelis kolmandaks. 15 vooruga on kogutud 28 punkti. Pikalt medalikohtadel olnud Southampton langes selle vooru järel viiendale reale. Chelsea on 36 punktiga liider, kuid Manchester City kaotab neile kõigest kolme silmaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles