Ametlik: Eesti koondise keskväljamees liitus eksootilise klubiga

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martin Vunk (vasakult teine) ja Jevgeni Kabajev (paremalt teine) oma uue koduklubi esindajatega
Martin Vunk (vasakult teine) ja Jevgeni Kabajev (paremalt teine) oma uue koduklubi esindajatega Foto: Jakarta Persija, Twitter

Indoneesia jalgpalli Superliigas mängiv Jakarta Persija teatas oma Twitteri kontol, et Eesti jalgpallikoondise poolkaitsja Martin Vunk on sõlminud klubiga aasta pikkuse lepingu. Lisaks liitus klubiga ka Sillamäe Kalevi ründaja Jevgeni Kabajev.

Persija on tulnud Indoneesia meistriks rekordilisel üheksal korral ning ainsa klubina pole 1930. aastal asutatud kõrgliigast kordagi välja langetud. Tõsi, viimane tiitel jääb siiski juba 1979. aastasse. Käesoleva hooaja esimene pool lõpetati esmakordselt ida- ja läänekonverentsiks jagatud meistriliiga läänepoolses grupis viienda kohaga, play-off’i viivast neljandast kohast jäi Persijat lahutama vaid üks punkt. Eelmisel hooajal sai Persija liigatabelis 11. koha.

Eesti koondist on 30-aastane Vunk alates 2008. aastast esindanud 63 korral, seni ainus koondisevärav sündis 2011. aastal 4:1 võidumängus Põhja-Iirimaa vastu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles