Levadia sõlmis noore ründajaga kolmeaastase lepingu

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mark Oliver Roosnupp
Mark Oliver Roosnupp Foto: FC Levadia

Kahe viimase aasta Eesti jalgpallimeister Levadia esindusmeeskond alustas esmaspäeval ettevalmistust uueks hooajaks. Esimene treening Männiku hallis oli väga eriline ja meeldejääv 17-aastase ründaja Mark Oliver Roosnupu jaoks, kes esmakordselt treenis koos Levadia esindusmeeskonnaga profimängija staatuses.

Nimelt allkirjastas Roosnupp Levadiaga kolmeaastase töölepingu kestvusega kuni 2017. aasta jalgpallihooaja lõpuni. «Mul on lepingu üle väga hea meel. Astusin sellega oma karjääris suure sammu edasi,» ütles Roosnupp FC Levadia pressiteenistusele.

Nõmme Unitedi kasvandik Roosnupp liitus Levadiaga äsjalõppenud hooaja alguses ning kuulus seni duubelmeeskonna ridadesse. Esiliigas osales ta 29 mängus ja lõi nendes 15 väravat, mis oli kogu liiga paremuselt seitsmes näitaja.

Lisaks osales Roosnupp U-19 noortekoondise mängudes ning debüteeris Levadia esindusmeeskonna ridades Evald Tipneri karikasarjas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles