Vormel-1 sarja noor imelaps: F1 meeskonnas on lihtne töötada

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Max Verstappen.
Max Verstappen. Foto: SCANPIX

Uuel hooajal vormel-1 sarjas Toro Rosso meeskonnas sõitma hakkav nooruke Max Verstappen kommenteeris uue hooaja eelseid ettevalmistusi ja tunnistas, et kuninglikus võidusõidusarjas on seni läinud igati ladusalt.

Tänavu septembris 17-aastaseks saanud Verstappen sõitis möödunud hooajal esimest aastat FIA Euroopa F3-tšempionaadil, ent saab 2015. aastast hakata keerama vormel-1 masina rooli. Uueks hooajaks ettevalmistusi tegev noor hollandlane nentis, et esimesed kogemused F1 sarja meeskonnas on olnud positiivsed.

«Mul ei ole sellega suuri muresid olnud,» rääkis Verstappen koostööst suurema tiimi ja rohkemate mehaanikutega. «Arvan, et suuremas meeskonnas töötamine on lihtsam. Sinu autoga tegeleb rohkem inimesi, igal inimesel on auto eest hoolitsedes oma osa, millega tegeleda,» lisas Verstappen.

Seni on Verstappen saanud Toro Rosso masinaga tutvuda Jaapanis, USAs, Brasiilias ja Abu Dhabis peetud testisõitudel. «Need kõik olid lihtsalt selleks, et saaksin autoga tutvuda. Uute autodega on väga raske sõita, kuna mootor on väga võimas ja sul on vähem aerodünaamilist survejõudu. Ainuke võimalus, kuidas selle autoga harjuda, on sellega sõita,» rääkis Verstappen.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles