Kullamäe napi võidu järel: mehed hoidsid raskes seisus kokku ja uskusid teineteisesse

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu Rocki peatreener Gert Kullamäe
Tartu Rocki peatreener Gert Kullamäe Foto: Jaanus Lensment

Tartu Ülikool/Rock kasutas ära võimaluse kindlustada voor enne alagrupiturniiri lõppu pääs EuroChallenge sarja teise ringi, kui võõrsil alistati täna raske mängu järel 75:73 Sofia Lukoil Academic.

TÜ/Rocki peatreeneri Gert Kullamäe sõnul tõi võidu meeste võitlusvaim. «Võtsime täna kaitse poolelt mõningaid riske. Mõne asjaga lõikasime näppu, teine jälle toimis,» rääkis Kullamäe.

«Tähtis on see, et mehed võitlesid lõpuni ja kui olime jäänud 11 punktiga taha, siis hoidsid kõik kokku ja uskusid teineteisesse. Sellise tiimiduhhi pealt tuli võit ka. Eriti väärtuslikuks teeb võidu veel see, et bulgaarlastel oli selg vastu seina ja nad olid väga korralikult ette valmistunud. Et me suutsime selles olukorras napi võidu võtta, teeb eriti heameelt,» lisas Kullamäe mängujärgselt.

EuroChallenge alagrupiturniiril on TÜ/Rockil kirjas nüüd neli võitu ja üks kaotus. Ees on veel ootamas kodukohtumine ungarlaste Körmendiga ning selles mängus on kaalul grupi esikoht. Pall pannakse mängu teisipäeval, 16. detsembril kell 19.00.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles