Tarvas alustas kontrollmänge võiduga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristo Saage
Kristo Saage Foto: Vello Taimre / Virumaa Teataja

Rakvere Tarvas võõrustas täna hooaja esimeses kontrollkohtumises Rakvere Rahu hallis Tallinna Kalev/TTÜ duubelmeeskonda. Viigilise avapoolaja järel võitis Tarvas lõpuks kohtumise kindlalt 78:67.

Rakvere Rahu hallis sajakonna pealtvaataja silme all peetud kohtumise jooksul said Tarva poolt mänguaega kõik mängijad. Seetõttu lõppes ka esimene poolaeg viigiliselt 36:36.

Teisel poolajal võtsid Tarva mängijad kaitses asju tõsisemalt ning rünnakul saadi paremini jooksma ning kolmanda veerandaja lõpuks oli suuresti tänu Renato Lindmetsa aktiivsele tegutsemisele vahe kärisenud kaheksale punktile.

Neljandal veerandajal võtsid Kristo Saage ja Brett McGee skooritegemise enda peale ning mängu lõpuks olid tablool Tarva võidunumbrid 78:67.

Tarva resultatiivseimaks oli Kristo Saage 18 punktiga. Brett McGee lisas 15 ning Martin Dorbek, Viljar Veski ja Renato Lindmets võrdselt 12 punkti.

Tallinna Kalev/TTÜ edukaim oli Daimion Dantzler 11 punktiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles