Manchester City staar Sergio Agüero sel aastal enam väljakule ei pääse

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sergio Agüero.
Sergio Agüero. Foto: SCANPIX

Manchester City jalgpallimeeskonda tabas valus tagasilöök, kui meeskonna peatreener Manuel Pellegrini teatas eile, et nende suurimat staari Sergio Agüerot ootab kuni kuue nädala pikkune mängupaus.

Agüero vigastas nädalavahetusel toimunud Premier League kohtumises Evertoni vastu põlve ning kohe alguses kardeti, et argentiinlast ootab ees mängupaus. Nüüd on need kartused saanud ka kinnitust.

«Ta jääb palliväljakult eemale neljaks kuni kuueks nädalaks. Tema taastumine sõltub asjaoludest, kuid meie meeskond ei sõltu ainult ühest mängijast,» teatas Pellegrini ManCity Twitteris.

Agüero on sel hooajal löönud City eest koguni 19 väravat ning Premier Leagues tiitli eest heitleva meeskonna jaoks on see suureks tagasilöögiks, kuna pühade ajal on Inglismaal ees ootamas tihe mängugraafik. Täna on City’l aga ees tähtis kohtumine Meistrite liigas, kui alagrupiturniiri viimases voorus mängitakse AS Romaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles