Video: Serbia ja Kreeka korvpallimäng lõppes lööminguga

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kreeka ja Serbia korvpallikoondised klaarisid omavahel asju rusikatega.
Kreeka ja Serbia korvpallikoondised klaarisid omavahel asju rusikatega. Foto: SCANPIX

Kreekas, Akropolises toimuval korvpalliturniiril keesid Serbia ning Kreeka koondiste omavahelises kohtumises mängijate tunded üle ning lahvatas masskaklus, kus peamised osalised olid Kreeka poolelt Antonis Fotsis ja mustanahaline keskmängija Sofokles Schortsanitis ning Serbia poolel Milos Teodosic ning Nenad Krstic.


Asi sai alguse Teodosici veast Fotsisele, millega viimane rahule ei jäänud ning kreeklane läks õigust nõudma, kuid põrkus serblastega ning tüli pööras tõsiseks, kirjutab ERR Sport.

Tõsise poksimatši pidasid omavahel maha meeskondade keskmängijad Sofokles Schortsanitis ja Nenad Krstic ning olukord lõppes sellega, et Krstic võttis väljaku kõrval seisnud tooli ning üritas sellega mustanahalist kreeklast visata. Hea viskekäe poolest tuntud Krstic Schortsanitisele küll pihta ei saanud, kuid tabas teist Kreeka koondise keskmängijat Ioannis Bourossist, kellel tool peast ka vere välja lõi.

Enne inetud intsidenti juhtis Kreeka 84:83.

Videot juhtunust saab näha siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles