Jaak Mae: Kowalczykul on Otepää MK-etapiks broneering tehtud

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaak Mae.
Jaak Mae. Foto: Toomas Tatar

Juba veidi rohkem kui kuu aja pärast võõrustab Eesti taas maailma suusaparemikku, kui Otepääl sõidetakse MK-sarja etapp. Täna peeti 17.-18. jaanuaril toimuva MK-etapi pressikonverents, kus peakorraldaja Jaak Mae kinnitas, et ettevalmistused sujuvad hästi ning nimekamatest võistlejatest on lubanud kohale tulla Justyna Kowalczyk.

Kuigi ilmad on Eestis veel üsna soojad ja vahepeal maha sadanud lumi on ära sulanud, kinnitas võistluste peakorraldaja, et Tehvandil on rajad juba valmis ning lumepuudust ei kardeta. «Rajad on praegu juba lume all ja meie poolest võiks võistlus varemgi toimuda. Ilmaprognoos lubab külma ja meil on varu olemas, vajadusel saab vahetult enne lund veel juurde teha,» rääkis Mae.

Hetkel on võistlustele registreerunud 19 riigi sportlased, kuid lõplikud nimekirjad tuleb esitada alles 7. jaanuaril. Siiski kinnitas Mae, et nimekamatest võistlejatest on Otepääle oodata Poola suusatajat ja kahekordset olümpiavõitjat Justyna Kowalczykut. Mae selgitas, et Kowalczykul on majutuse broneering juba tehtud ning ta on ise kinnitanud, et soovib kindlasti osaleda.

17.-18. jaanuaril toimuval MK-etapil on kavas ka mitmeid lisaüritusi - lisaks mitmetele sõidudistantsidele peetakse seekord Väikesel Munamäel Eesti meistrivõistlused lumelauasõidus ja freestyle suusatamises, nimeka osalejana on lubanud kohale tulla ka Kelly Sildaru. MK-etapi programmiga saab tutvuda www.owc.ee , piletid üritusele on müügis Piletilevi müügipunktides.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles