Kalju uue peatreeneri kolm võtmesõna: noorenduskuur, medalid ja Euroopa

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
39-aastane Sergei Terehhov sai Nõmme Kalju peatreeneriks
39-aastane Sergei Terehhov sai Nõmme Kalju peatreeneriks Foto: Arno Saar/Õhtuleht

Eesti jalgpalli meistrivõistlustel tänavu neljanda koha saanud Nõmme Kalju määras täna oma uueks peatreeneriks endise Eesti koondislase Sergei Terehhovi, kes seni tegutses klubis spordidirektori kohal.

Terehhovi eelkäija Igor Prins tegi Kaljus head tööd ning vedas klubi ka 2012. aastal Eesti meistriks. Kusjuures Prinsi meeskonnas tegutses Terehhov veel mängijana.

Mis aga muutub Kalju mängus uue peatreeneri tulemisega? «Klubil on käsil noorenduskuur – meiega liitub seitse oma kasvandikku,» tõi Terehhov välja kõige silmatorkavama erinevuse võrreldes nn vana Kaljuga. Samal ajal jäävad klubi eesmärgid aga kõrgeks. «Tahame endiselt medaleid võita ja Euroopas häid tulemusi saavutada.»

Kalju esindusmeeskond alustab järgmiseks hooajaks ettevalmistust 15. detsembril. «Esimesse trenni ootan umbes 20 meest. Alustuseks saab selle numbriga hakkama küll, kuid paar täiendust peab kindlasti talvel juurde tooma,» teatas 39-aastane värske peatreener.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles