Klavani klubikaaslane sattus keeleoskamatuse tõttu võlgadesse

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raul Bobadilla.
Raul Bobadilla. Foto: SCANPIX

Saksamaa kõrgliigas koos Ragnar Klavaniga Augsburgi ridades palliv argentiinlane Raul Bobadilla sattus keeleoskamatuse tõttu rahahätta.

Ääremängija, kes teenib Bildi andmetele pärast maksude mahaarvamist igas kuus 30 000 eurot, jättis korduvalt arved õigel ajal maksmata. Põhjus selleks oli lihtne, suisa labane – nimelt ei oska mullu Augsburgiga liitunud, ent juba 2006. aastal Šveitsi klubisse Concordia ehk saksakeelsesse keskkonda saabunud Bobadilla siiani saksa keelt.

«Ma lihtsalt ei loe kirju ega arveid ise, sest mõistan saksa keelt väga halvasti,» sõnas Bobadilla ise. Kõige eest hoolitseva klubina palkas Augsburg talle seepeale nõustaja, kelle ülesandeks on Bobadillale saabuvad kirjad ja arved läbi lugeda ning viimased õigel ajal tasuda.

Argentiinlane on varemgi Saksamaal probleemide küüsi sattunud – nelja aasta eest tehti talle 50 000 eurot trahvi ja ta laenati Kreeka meeskonda Arisesse, kui ta ründas Sergio Pintot, mullu aga trahviti Bobadillat selle eest, et ta kihutas autoga lubatust 61 km/h kiiremini.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles