Litsents käes: UCI halastas dopingusüüdistuste küüsis vaevlevale Astanale

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Astana ratturid.
Astana ratturid. Foto: SCANPIX

Rahvusvaheline Jalgratta Liit (UCI) lubas langetada otsuse Astana meeskonna World Touri litsentsi osas kolmapäeva kella 17-ks, kuid pärast seda, kui Itaalia väljaanne Gazzetta dello Sport tuli välja põhjaliku nimekirjaga endistest ja praegustest ratturitest, kes olid kurikuulsa arsti Michele Ferrari klientideks, vajas rattaspordi katusorganisatsioon aruteluks lisaaega, vahendab Spordipartner.ee.

Hilisõhtul tulnud otsuse kohaselt pikendab UCI Astana litsentsi järgmiseks hooajaks. «Astana meeskonnal on hea meel teatada, et saime 2015. aastaks World Touri litsentsi, mis võimaldab meil kõrgeimal tasemel võistelda,» seisis Astana kodulehel.

Astana spordidirektor Giuseppe Martinelli: «Oleme läbi elanud raske perioodi, eriti keerulised on olnud viimased päevad. Lõpuks tuli kauaoodatud uudis ning nüüd saame südamerahuga uueks hooajaks valmistuda.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles