Meeste ja naiste Eesti karikavõitja selgub laupäeval Tartus

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TTÜ Võrkpalliklubi mängijad.
TTÜ Võrkpalliklubi mängijad. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Laupäeval, 13. detsembril peetakse Tartus võrkpalli Eesti karikavõistluste otsustavad kohtumised - kell 13 algab naiste ja kell 16 meeste esikohamäng.

Naiste finaalis selgitavad Eesti karikavõitja tiitlikaitsja Kohila Võrkpalliklubi ja TTÜ, vahendab volley.ee. Kohila naiskond jõudis finaali vaid 3:0 võitudega - veerandfinaalseerias mängiti kahel korral üle Famila/Võru Võrkpalliklubi ja poolfinaalseerias Tallinna Ülikool. TTÜ võitis veerandfinaalis 3:0 ja 3:1 Tartu Ülikool/Eedeni ja poolfinaalis kahel korral 3:0 Audentese SG/Noortekoondise. Käimasoleval hooajal on Kohila ja TTÜ juba ühel korral kohtunud, kui möödunud laupäeval toimunud Balti liiga vastasseisus saavutas Kohila esindus võõrsil 3:1 (13, -9, 19, 21) võidu. 

Meeste esikohakohtumises lähevad vastamisi Pärnu Võrkpalliklubi ja tiitlikaitsja TTÜ. Pärnu meeskond mängis kaheksa parema hulgas kahel korral 3:0 üle Järvamaa Võrkpalliklubi ning finaaliväärilises poolfinaalseerias Tartu Bigbanki. Kui avamängus saavutas kuurortlinna esindus võõrsil raske 3:2 võidu, siis kodusaalis peetud korduskohtumises loovutati Emajõelinna esindusele vaid üks geim. TTÜ kaotas esimese veerandfinaalmängu Tallinna Selverile 0:3, kuid võitis teise 3:1. Seega otsustas edasipääseja kuldne geim, milles oli resultaadiga 25:19 parem ülikoolimeeskond. Poolfinaalseerias TTÜ Danpower/Võru Võrkpalliklubilt vastupanu ei kohanud, võites mõlemad vastasseisud geimigi loovutamata. 

Schenker Liiga põhiturniiri esimeses ringis kohtusid kuurortlinna esindus ja TTÜ omavahel 26. oktoobril Pärnus, kus võitja selgitamiseks läks vaja viit geimi. Koduvõistkond Pärnu saavutas lõpuks 3:2 (23, -18, 19 -18, 10) paremuse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles