McLarenis testisõitjaks taandatud Magnussen kommenteeris tiimi otsust

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kevin Magnussen.
Kevin Magnussen. Foto: SCANPIX

Vormel-1 sarjas sõitev McLareni meeskond avalikustas pika ootamise järel eile oma uue hooaja sõitjad, kelleks on ka möödunud aastal tiimis olnud Jenson Button ning Ferrarist üle tulnud Fernando Alonso. Lõppenud hooajal Buttoni kõrval teiseks sõitjaks olnud Kevin Magnussen jätkab meeskonnas testisõitjana ning vaatab lootusrikkalt tulevikku.
 

22-aastane Magnussen sai McLareni ametliku sõitjana kaasa teha ühe hooaja ning lõpetas selle 11. kohaga. Kuna uuest hooajast otsustas tiim jätkata Buttoni ja Alonsoga, määrati Magnussen testi- ja varusõitjaks ning taanlase enda sõnul ei ole ta selle tõttu üleliia kurb.

«Ilmselgelt olen ma pettunud, et ei saa Honda meeskonna võidusõitja olla - tahan võidu sõita ja seega olen loomulikult pettunud,» rääkis Magnussen uuest hooajast, kus McLaren võtab kasutusele uue partneri Honda mootori.

«Aga kuulun siiski endiselt heasse meeskonda ning mul on oma F1 karjääris veel ees ootamas suured võimalused ning mul on endiselt piisavalt aega, seega olen siiski väga positiivne,» lisas Magnussen.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles