Lätlased tegid korvpalli EMiks Eestile piletite hinnaga tünga

Jaan Martinson
, spordiajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti korvpallikoondis.
Eesti korvpallikoondis. Foto: Elmo Riig

Täna tehti algus tuleval sügisel Riias toimuva korvpalli EM-finaalturniiri piletite müügiga ning väidetavalt leidis juba esimese tunniga omaniku 1500 pääset vaatamata sellele, et lätlased viimasel hetkel hinnatünga tegid.

Piletite müük algas valjult – kohale olid kutsutud korvpalliliidu asjapulgad, koondise peatreener Tiit Sokk ja käputäis mängijaid. Välja paisati kaks hüüdlauset: «Korvpall on meie mäng!» jääb kestma igavesti, «On aeg!» vaid ajutiselt – et nüüd on aeg osta pileteid ja samas ka Eesti korvpallil end näidata.

Lätlased otsustasid viimasel hetkel ehk ööl vastu piletimüügi algust hinda viie euro võrra kergitada. Pääsmed saab kätte 20 – 45 euro eest, kusjuures suurimat huvi pälvis esialgu just kallim kaup.

«Arvan, et meile eraldatud 3500 piletit mängu kohta spetsiaalses Eesti fännisektoris saavad otsa ning lätlased peavad lisa andma,» arvas korvpalliliidu peasekretär Keio Kuhi. «Kas me mängule Läti ja Leeduga lisa saame, ei tea, kuid teistele kohtumistele kindlasti.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles