Tanel Leok sai Eestis võistlemiseks uue tsikli

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Erko Sinisalu ja Tanel Leok.
Erko Sinisalu ja Tanel Leok. Foto: Motodepoo

Järgmisel aastal Inglise meeskonnaga LPE Kawasaki liituv Tanel Leok sõlmis koostöölepingu Kawasaki Eesti ametliku maaletooja Motodepooga, mille tulemusena sai ta enda käsutusse uue krossitsikli, millega Eestis treenida ja võistelda. Oma esimese stardi uue tsikliga teeb ta juba homme Adrenalin Arenal toimuval sisekrossil.

2015. aastal võistleb Tanel Leok Maxxis Briti motokrossi meistrivõistlustel ning lisaks on tema kalendris veel viis MM-etappi Itaalia, Hollandis, Inglismaal, Prantsusmaal ja Belgias, millele võib lisanduda veel mõni Eesti naaberriikides toimuvatest etappidest. Lisaks plaanib Leok kaasa teha ka võimaluse korral kõik Eesti meistrivõistluste etapid.

«Inglismaa rajad ja meistrivõistlused ei ole mulle tundmatu maa, kuna olen seal eelnevalt palju võistelnud. Samuti on meeskond väga professionaalne ja inimesed tuttavad ning eesmärgiks on ikka meistritiitel,» rääkis Leok, kes 2004. aastal tuli Briti meistrivõistlustel kolmandaks ja võitis sealse KWS sarja ning oli 2013 meistrivõistlustel kuues. «Kuna uuel hooajal hakkan aga rohkem Eestis elama, siis on Motodepooga sõlmitud koostöö väga positiivne, kuna saan siin tänu tsiklile ja laiemale toele muretult trenni teha ja võistelda. Annan endast parima, et meie koostööd krooniks hooaja lõpus Eesti meistritiitel.»

«Koostöö Taneliga saab kindlasti meie jaoks olema väga põnev ja uus, kuna Taneli näol on tegemist läbi aegade Eesti kõige parema krossisõitjaga ja kes on olnud neli aastat Kawasaki tehasemeeskonna esinumber. Usun, et temalt on õppida nii mõndagi, kuidas Motodepoo motospordi osakond arendada, et tulevikus veelgi edukam olla. Loodame, et omalt poolt saame jällegi Tanelile pakkuda head tuge Eestis treenimisel ja võistlustel osalemisel. Lisaks on meil Taneliga ka plaanis muid koostöölahendusi, aga nendest juba lähemalt siis, kui õige aeg käes,» lisas Motodepoo juht Erko Sinisalu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles