Video: võidukas Real jahib rekordit, Ronaldot süüdistati taas pettuses

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cristiano Ronaldo nõuab penaltit.
Cristiano Ronaldo nõuab penaltit. Foto: SCANPIX

Hispaania jalgpalli kõrgliigas alistas Madridi Real ainsas reedeõhtuses mängus võõrsil 4:1 Almeria ja on nüüd noppinud kõigi sarjade peale kokku järjest juba 20 võitu.

Kuigi Real asus Isco iluväravast juhtima, viigistas Almeria viis minutit hiljem tänu Verza võimsale pommlöögile seisu. Poolajapausile läks Real siiski eduseisus, sest täpne oli Gareth Bale. 62. minutil oli Almerial taas võimalus viigistada, ent Iker Casillas tõrjus Verz penalti ja viimase kümne minutiga vormistasid Cristiano Ronaldo kaks väravat lõppseisu. Samas pälvis oma selle hooaja väravatearve 32 peale kasvatanud portugallane taas kriitikat kerge kukkumise ja penaltinõudmise eest.

Uuel nädalal mängib Real kui valitsev Meistrite liiga võitja Marokos toimuval klubide MMil ning neil on võimalus jõuda veelgi lähemale järjestikuste võitude maailmarekordile, mis kuulub alates 2011. aastast 24 järjest võidetud mänguga Brasiilia klubile Coritiba. Klubide MMil on Real paigutatud otse poolfinaali, kus nende vastaseks on kas Mehhiko klubi Cruz Azul või Western Sydney Wanderers Austraaliast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles