Nimekas Hollandi treener: Arsenali arstid on amatöörid

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Arsenali värskeim vigastatu on Aaron Ramsey (keskel).
Arsenali värskeim vigastatu on Aaron Ramsey (keskel). Foto: SCANPIX

Nimekas Hollandi fitness-treener Raymond Verheijen ründas taas teravate sõnadega Arsenali jalgpalliklubi arste, nimetades neid amatöörideks.

Varemgi nii Arsenali, Manchester Unitedit kui ka Inglismaa koondise peatreenerit Roy Hodgsoni teravustega kostitanud Verheijen usub, et Arsenali praeguse vigastustekriisi taga on valed treening- ja ravipõhimõtted. Viimase uudisena peab kolme-neljanädalase mängupausi pidama poolkaitsja Aaron Ramsey, kes tegi Meistrite liiga mängus Galatasarayga liiga reielihasele.

Arsenal on juba aastaid võtmemängijate vigastustega kimpus olnud ning enne tänast liigamängu Newcastle’iga on nende ridades vigastatud koguni üheksa mängijat – lisaks Ramseyle veel ka Theo Walcott, Jack Wilshere, Mesut Özil, Mikel Arteta, Abou Diaby, Tomas Rosicky, David Ospina ja Serge Gnabry.

«Oli kurb Aaron Ramsey järjekordsest lihasevigastusest lugeda. Tema vigastuste nimekiri on nii noore mängija kohta šokeeriv,» teatas Verheijen Twitteri vahendusel esmalt, võttes seejärel teemaks Manchester Unitedis mängiva Robin van Persie. Verheijeni arvates on 31-aastase hollandlase parimad päevad möödas, sest Arsenal ei hoolitsenud tema eest piisavalt hästi. «RvP on kõigest 31-aastane, kuid näeb väljakul aina sagedamini välja nagu vana mees, kuna Arsenalis veedetud aastad tegid tema füüsisele liiga,» märkis Verheijen.

«Samasugune karjääri hävitav protsess toimub Arsenalis praegu Ramsey, Walcotti, Wilshere’i ja [Alex] Oxlade-Chamberlainiga, kes on aina vigastatud,» lisas Verheijen. «Kui mängijad on aastast aastasse vigastatud, muutub nende keha nõrgaks ja aja jooksul areneb välja väga kole vigastustetsükkel. Jumal tänatud, et [Cesc] Fabregas Arsenalist tulema sai, enne kui need amatöörid jõudsid tema keha hävitada,» teatas Verheijen lõpetuseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles