Eesti teatenelik kaotas Hochfilzenis võitjatele esimesena ringiga

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kadri Lehtla.
Kadri Lehtla. Foto: Liis Treimann

Austrias Hochfilzenis toimuval laskesuusatamise MK-etapil ei jõudnud Eesti naiskond finišisse, sest kaotas võitjale Saksamaale esimese võistkonnana ringiga. Protokolli läks eestlannadele kirja 18. koht.

Kadri Lehtla kasutas avavahetuses küll viite varupadrunit, kuid suutis trahviringidest hoiduda ja andis vahetuse Johanna Talihärmile üle 18. kohal. Talihärmil ebaõnnestus paraku täielikult lamades tiir, kus tuli käia koguni kolmel trahviringil ja Eesti langes vahetuse lõpuks viimasele ehk 23. kohale.

Nelja varupadrunit kasutanud Darja Jurlova kergitas eestlannasid koha võrra ja viimast vahetust sõitnud Kristel Viigipuu tõstis Eesti naiskonna vaid ühte varupadrunit kasutades 18. kohale, kuid selleks hetkeks oli Saksamaa nelik Eestist möödunud ja sõit tuli pooleli jätta. Eestlannade selja taha jäid Bulgaaria, Lõuna-Korea, Leedu ja Hiina. Kolme vahetuse järel alles 19. kohal olnud Soome ankrunaine Kaisa Mäkäräinen ei läinud viimast vahetust sõitma, kuna stardib homme esimesena jälitussõidus.

Võitis Saksamaa nelik (Luise Kümmer, Franziska Hildebrand, Vanessa Hinz, Franziska Preuss) 21,1-sekundilise eduga Valgevene ja 22,2-sekundilise eduga Tšehhi ees.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles