Tänasele Eesti ja Suurbritannia U20 jäähokikoondiste mängule pileteid ei müüda

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti U20 jäähokikoondis.
Eesti U20 jäähokikoondis. Foto: Tairo Lutter

Täna õhtul kell 20:00 toimuvale jäähoki kuni 20-aastaste MM-i II divisjoni A-grupi otsustavale mängule Eesti ja Suurbritannia U20 koondiste vahelisele mängule pileteid ei müüda. Mängu pääseb vaatama üksnes turniiri passi, kutse või pressikaardi ettenäitamisel.

Täna õhtul mängitakse turniiri viimase vooru matšid ning need peetakse Tondiraba jäähalli peaareeni hõivatuse tõttu treeningväljakul number 1, mille tribüün mahutab vaid 400 pealtvaatajat. Eeldatavalt suurema publikuhuvi tõttu Eesti ja Suurbritannia kohtumise vastu on EJHL sunnitud hokifännide jäähalli lubamisel rakendama kitsendavaid meetmeid.

«EJHL esitas märtsis Rahvusvahelisele Jäähokiliidule (IIHF) taotlused U20 ja U18 turniiride läbiviimiseks Tallinnas. Sel ajal oli Tondiraba jäähallist valmis vaid karp. Augustis kui hall sai juhatuse, selgus, et 13. detsembriks oli hall juba pikalt ette broneeritud. EJHL-l oli valida, kas viia turniir üle oluliselt väiksemasse Škoda jäähalli või kasutada uut Tondiraba halli tänases formatsioonis, kus neljal päeval mängitakse põhiväljakul ning viimasel päeval mängivad kõik meeskonnad harjutusväljakul. Otsustasime teise variandi kasuks,» selgitas Eesti Jäähokiliidu juhatuse liige Jaan Mölder.

«Valitud formaat on kooskõlastatud IIHF-i ja kõikide osalevate maade jäähoki alaliitudega ning vastava kava allkirjastasid turniiril osalejad septembris toimunud IIHF-i kongressil. Täna võin kinnitada, et kõik osalevad meeskonnad on vaimustuses uuest Tondiraba jäähallist ja kindlasti ka kadedad selle sõna heas mõttes. Kokkuvõtvalt tahan veelkord rõhutada, et otsus turniiri viimase päeva mängude üleviimiseks treeningjääle võeti Eesti Jäähokiliidu juhatuse poolt vastu enam kui neli kuud tagasi,» lisas Mölder.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles