Daisy Kudre sai suusaorienteerumise hooaja avavõistlustel neljanda koha

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Daisy Kudre.
Daisy Kudre. Foto: Erakogu.

Suusaorienteerujad avasid hooaja Põhja-Soomes Üllase mäesuusakeskuse nõlvade läheduses kõrgetasemelise Ensilumen Rastit võistlusega, kus jagati ka maailma edetabeli punkte (WRE).

Väga heades lumeoludes, huvitavatel radadel ja pidevalt värsket lund sadavates tingimustes näitas eestlastest parimat minekut eelmisel hooajal maailma edetabeli  12. kohaga lõpetanud Daisy Kudre (Värska OK Peko), kes saavutas lühirajal ajaga 31.41 neljanda koha. Võistluse võitis eelmise aasta EM pronksmedali ja teatekulla võitnud soomlanna Mira Kaskinen ajaga 30.11. Evely Kaasiku saavutas 12.koha.

Meeste põhiklassi võitis mitmekordne maailmameister Staffan Tunis FIN ajaga 34.54. Väga hea sõidu tegi eestlastest Priit Randman (OK Rakvere), saavutades 8. koha ajaga 38.56, mis on viimaste hooaegade väikseim kaotus. Margus Hallik ja Tiit Toomas saavutasid vastavalt 12. ja 16.koha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles