Kauri Kõiv langes jälitussõiduga eelviimaseks

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kauri Kõiv lasketiirus.
Kauri Kõiv lasketiirus. Foto: Liis Treimann

Laskesuusataja Kauri Kõiv lõpetas täna Austrias Hochfilzenis MK-etapil meeste 12,5 km tagaajamisvõistluse eelviimase, 56. kohaga. Etapivõidu võttis prantslane Martin Fourcade.

50. mehena rajale pääsenud Kõiv alustas kohe esimeses lamadestiirus kolme möödalasuga ja pidi lõpuks kokku sõitma seitse trahviringi. Fourcade’ile kaotas ta finišis 7.39,9. Viimasena koha jälitussõitu lunastanud Indrek Tobreluts rajale ei läinud.

Seitsmendalt stardipositsioonilt esimeseks tõusnud Fourcade’i järel saavutas teise koha sakslane Simon Schempp (+4,1) ja kolmanda koha Sloveenia sportlane Jakov Fak (+10,9).

Naiste jälitussõidu, kuhu eestlannad ei pääsenud, võitis ka sprindis kiireim olnud soomlanna Kaisa Mäkäräinen. Teiseks tuli Jekaterina Glazõrina (+34,4) Venemaalt ja kolmandaks prantslanna Anais Bescond (+46,5). Kõik nad sõitsid ühe trahviringi.

MK-sari jätkub järgmisel nädalal Sloveenias Pokljukas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles