Bengals rullis muretult üle Brownsi

Jaan Martinson
, spordiajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cincinnati Bengalsi tantsupiiga
Cincinnati Bengalsi tantsupiiga Foto: SCANPIX

Margus Hundi koduklubi Cincinnati Bengals rullis 30:0 üle divisjonikaaslase ja vana rivaali Cleveland Brownsi. Hooaja esimeses «Ohio lahingus» saadi Brownsilt kodus 3:24 tappa, nüüd maksti kätte. Hunt vigastuse tõttu osaline ei olnud.

Belgals peab tänama vastast, et nood panid algkoosseisu kollanokast mängujuhi Johnny «The Football» Manzieli, kes ei suutnud midagi korda saata. Ta söötis vaid 80 jardi ja lasi kahel korral palli vahelt lõigata.

Kui vastase rünnak on sisuliselt null, pole raske mänge võita. Bengals läks esimesel poolajal Jeremy Hilli kahe touchdowni ja Mike Nugenti kahe löögivärava abil 20:0 juhtima ning veeretas teisel mängu rahulikult üle lõpujoone.

Enne mängu:

Olukord AFC põhjadivisjonis on pingeline – Bengals (8 võitu 4 kaotust, viik) juhib poole punktiga Pittsburhg Steelersi (8-5), Baltimore Ravensi (8-5) ees, Brownsi seis on 7-6. Seega võib iga kaotus pühkida Bengalsi lootused jõuda play-offi. Järgmisel nädalal tuleb rinda pista suurima Super Bowli soosiku Denver Broncosega ja viimases voorus Steelersiga.

Browns saadab esmakordselt mängujuhine algkoosseisus platsile säravaima kollanoka, skandaalse Johnny «The Football» Manzieli. See võib Bengalsi elu kergemaks teha – noored mängujuhid pigem rabistavad – või ka mitte, sest mine sa Manzieli tea.

Asja teeb keerulisemaks see, et Manzieli tõttu näidatakse kohtumist erakordselt paljudes osariikides ja Bengalsi mängujuhil Andy Daltonil lähevad suure telepubliku ees närvid tavaliselt kortsu. Daltonist sõltub palju, sest Brownsi kaitse on üsna hea, kuid sama ei saa öelda Bengalsi kohta. Viimasel ajal pole vastaste mängujuhte eriti häiritud ja sama võib korduda nüüdki – saati on Hunt jalavigastusega taaskord mängust väljas.

Kohtumine algab Eesti aja järgi kell 20.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles