Liverpool sai uue esiväravavahi

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Brad Jones (palliga) alustas tänast mängu algkoosseisus
Brad Jones (palliga) alustas tänast mängu algkoosseisus Foto: SCANPIX

Liverpooli jalgpalliklubi peatreener Brendan Rodgers tunnistas pärast 0:3 kaotust Manchester Unitedile, et klubi senine esikinnas Simon Mignolet peab teadmata aja vahetusmeestepingil veetma.

26-aastane belglane liitus Liverpooliga 2013. aastal Sunderlandist ning on sellest ajast peale olnud klubi esimene valik postide vahele. Sel hooajal on Mignolet mäng saanud kriitikat, mistõttu tundis Rodgers, et peab mehe pärast Meistrite liiga matši Baseli vastu pingile istutama.

Nii saigi täna oma võimaluse austraallane Brad Jones, kes alustas Inglise kõrgliigas esimest korda peale eelmise aasta märtsi, vahendab Soccernet.ee.

Põhjaiirlasest lootsilt küsiti, kuidas võttis Mignolet vastu uudise, et peab teadmata ajaks varuväravavahi rolliga leppima. «Simonil on kõik korras, rääkisin temaga ja ta aktsepteeris seda,» lausus Rodgers.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles