Ribery on Bundesligas suurima palgaga jalgpallur

Liis Velsker
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Franck Ribéry
Franck Ribéry Foto: SCANPIX

Prantsusmaa koondislane ja Müncheni Bayerni keskväljamängija Franck Ribery on Bundesligas suurima palgaga jalgpallur, kui tema töötasu küündib ühes kuus 833 000 euroni.

 

Saksamaa päevaleht Bild avaldas eile, et 27-aastane prantslane, kes oma lepingut 2015. aastani pikendas, on isegi suurema sissetulekuga kui Hispaania ründaja Raul, kes teenib kuus 600 000 eurot ja on edetabelis teisel kohal.

Kolmandat kohta jagavad Bayerni kaitsja Philipp Lahm ja Bayer Leverkuseni mängija Michael Ballack,  mõlema palk on 583 000 eurot kuus.

Avaldatud pole Bastian Schweinsteigeri, Arjen Robbeni ja Mark van Bommeli töötasu, ent see peaks Lahmi ja Ballackiga samasse suurusjärku jääma.

Treeneritest saab ametlikult suurimat palka Bayerni loots Louis van Gaal, kes teenib kuus 333,000 eurot. Siiski lööb teda troonilt Schalke 04 juht Felix Magath, kes rügab korraga nii treeneri ja mänedžeri rollis ja teenib seega 458,000 eurot.

Bildi andmetel kulutab Bayern ühe hooaja mängijate palkade peale 90 miljonit eurot. Wolfsburg maksab palkadeks 70 miljonit ning Schalke 60 miljonit eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles