Eesti noortekoondislane alistas Fulhami noortega Arsenali eakaaslased

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mattias Käit.
Mattias Käit. Foto: Erakogu

Eesti U-17 jalgpallikoondislane Mattias Käit näitas nädalavahetusel Fulhami U-18 meeskonna eest head mängu, kui üheskoos tiimikaaslastega alistati nimeka Londoni Arsenali eakaaslased koguni 3:0.

Noortekoondistes enamasti tipuründajana tegutsev Käit on Fulhamis pallinud pigem keskväljal ning seekordses mängus Arsenali vastu oli noortekoondislane peamiselt aktiivne paremal äärel, vahendas Soccernet.ee.

Sealjuures mängis väravate ülesehitamisel oma rolli ka Käit, kui esimese tabamuse puhul murdis eestlane paremalt äärelt läbi ning andis palli kasti, kust Ameerika U-17 koondislane Luca De la Torre nahkkera mõningase pusimise peale lõpuks ka väravasse saatis.

83. minutil asus eestlase koduklubi juba 2:0 juhtima, kui karistuslöögi järgse olukorra tõi tagasi mängu just Käit ning sealt edasi harutasid Fulhami noored linnarivaalide kaitse niivõrd laiali, et lõpuks jäi keskkaitsjal Jerome Opokul pall vaid mõnelt meetrilt võrku susata. Lõppseisu 3:0 vormistas ilusa löögiga lati alla ründaja Stephen Humphrys.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles