Toobali koduklubi mängis edu maha ja kaotas napilt Galatasaray meeskonnale

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kert Toobal.
Kert Toobal. Foto: volley.ee

Eesti võrkpallikoondislase Kert Toobali koduklubi Inegöli Belediyespor kaotas möödunud pühapäeval Türgi meistrivõistluste kümnendas voorus võõrsil tulemusega 2:3 Istanbuli Galatasarayle.

Kuigi Inegöl mängis maha 2:0 eduseisu, vaatas Toobal mängule tagasi positiivses noodis: «Olen ise tulemusega rahul, saime väärt punkti.»

Kogu mängu platsil olnud eestlasest sidemängija kogus neli punkti, neist kaks blokiga ja kaks rünnakuga. Kümnest kohtumisest kolm võitnud Inegöl on 12 meeskonna konkurentsis 9 punktiga 9. kohal. Liider on Ankara Halkbank (29), järgnevad Izmiri Arkas (27) ja Ankara Ziraat Bankasi (20), Galatasaray on kuues, vahendas volley.ee.

«Eks proovime vähemalt sama kohta säilitada, viimased mängud on päris positiivsed olnud," rääkis Toobal meeskonna eesmärkidest, jätkates: «On veel lootust püüda ka play-off'i kohta.»

Toobali sõnul otsib nende klubi juhtkond välismängijate näol täiendust. «Testimisel oli üks brasiillane, kuid talle lepingut ei pakutud. Teised tagumise otsa meeskonnad võtavad pigem lisajõudu, meie aga kuubaka Poey lahkumise järel kaotasime olulise lüli. Otsingud jätkuvad,» kinnitas Toobal.

Meistrivõistluste põhiturniiri esimese ringi viimases mängus on Inegöl 21. detsembril vastamisi Istanbuli Fenerbahce meeskonnaga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles