Tartu minid alustasid edukalt Eesti meistrivõistlusi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Korvpall
Korvpall Foto: Ants Liigus

Salva / Rock I (treener Olari Narits) alustas edukalt minide Eesti meistrivõistlusi (s 2003). Kahel esimesel etapil alistati kõik kuus vastast ja nüüd ollakse koos TTÜ SKga oma alagrupis liidrikohal.

Salva / Rock I alistas esimesel etapil Valga KK / Kuldre kooli 104:8 ja seejärel ka Parksepa SK / Võru KK 89:21. Etapi viimases mängus võideti oma kooli nooremaid poisse 90:24.

Teist etappi alustati taas suureskoorilise võiduga 86:13 SK VIVAspordi üle. Edasi saadi võidud ka mängudest KK HITOga (69:25) ja SK Altiusega (72:43).

Treener Olari Narits võttis hooaja alguse kokku nii: «Oleme saavutanud kuus kindlat võitu, eriti head meelt teeb poiste kaitsemäng, just mängudes HITO ja Altiusega. Teised vastased on praegu veel vähem treeninud ning nii sai määravaks meie suurem kogemus ja treenituse tase. Veel teeb head meelt, et esimeses kuues mängus on mänguaega  saanud juba 19 poissi.»

Minide meistrivõistluste teises alagrupis on kolmandal kohal Erkmaa KK, kel on tabelis kuus võitu ja üks kaotus. Seda alagruppi juhivad Tarvas (7/0) ja Audentes (5/0).

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles