Edetabel: Luis Suareze Barcelonaga liitumine oli aasta kõige kulukam üleminek

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Luis Suarez.
Luis Suarez. Foto: SCANPIX

DailyMaili väljaanne avaldas edetabeli lõppeva aasta kõige kulukamatest üleminekutest ning esikoha napsas Barcelonaga liitunud Luis Suarez.

Barca maksis Suareze üleostmise eest Liverpoolile küll «vaid» 75 miljonit inglise naela, kuid koos palganumbri ja pikaajalise lepinguga kaasnevate muude väljaminekutega on kuulsa Uruguay ründaja peale tehtavad kulutused ligikaudu 200 miljonit naela. Samas kui Barcelona võis kõige rohkem kulutada ühele mängijale, siis DailyMaili poolt esitatud numbrite järgi on tänavuse aasta suurimaks kulutajaks olnud Manchester United, kes Angel di Maria, Luke Shaw ja Juan Mata eest maksis ligikaudu 400 miljonit naela - seda samuti mitte vaid üleminekutasu järgi, vaid koos kõikide lepingutega kaasnevate muude kohustustega.

DailyMaili poolt vahendatud Goal.com koostatud TOP 10 edetabel kõige kulukamatest üleminekutest 2014. aastal (esitatud koos üleminekusumma ja muude prognoositavate kulutustega):

1. Luis Suarez Barcelonasse - 199 miljonit inglise naela

2. Angel Di Maria Manchester Unitedisse - 190,4 miljonit

3. James Rodriguez Madridi Reali - 133,5 miljonit

4. Alexis Sanchez Arsenal - 113 miljonit

5. Luke Shaw Manchester Unitedisse - 103,5 miljonit

6. Diego Costa Chelseasse - 102,7 miljonit

7. Cesc Fabregas Chelseasse - 100,3 miljonit

8. Juan Mata Manchester Unitedisse - 96,4 miljonit

9. David Luiz Pariisi Saint-Germaini - 90,9 miljonit

10. Eliaquim Mangala Manchester Citysse - 87,7 miljonit

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles