Teletööle siirduva Thierry Henry hiigelpalk jätab kõik kolleegid varju

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Thierry Henry.
Thierry Henry. Foto: SCANPIX

Tippjalgpalluri karjäärile joone alla tõmmanud ja uuest aastast Sky Sportsi telekanalis stuudioeksperdina tegutsema asuv Thierry Henry saab uues ametis megapalka, mis ületab seni eksjalgpalluritele makstud tasud mäekõrguselt.

Sky Sports maksab The Independenti andmetel Henryle aastas neli miljonit naela ehk üle viie miljoni euro. Seni oli kõrgeima palgaga Sky Sportsi ekspertkommentaator Manchester Unitedi ja Inglismaa koondise endine äärekaitsja Gary Neville, kes teenis aastas 1,2 miljonit naela.

Lisaks lubab Sky Sports jätkata Henryl suurvõistluste ajal töötamist BBCle, kuid keelas ära koostöö konkureeriva telekanaliga BT Sport, kes oli samuti prantslase palkamisest huvitatud. Sky Sportsiga tervelt kuue aasta pikkuse lepingu sõlminud Henry teatas, et soovib lisaks teletööle omandada treeneripaberid. Henry lisas, et sooviks väga töötada oma endises koduklubis Londoni Arsenalis, kuid ei soovi sinna pääseda pelgalt tänu oma minevikule mängijana.

Väärib märkimist, et näiteks 2013. aastal New York Red Bullsis mängides oli Henry küll MLSi liiga kõige kõrgepalgalisem jalgpallur, kuid võrreldes tulevase teenistusega maksti talle aastas koos kõigi boonustega 4,35 miljonit dollarit ehk ümberarvutatult 3,5 miljonit eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles