Valga sai korvpalli Balti liigas napi kaotuse

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rainis Strupovics (viskel).
Rainis Strupovics (viskel). Foto: Rein Säinas

Korvpalli Balti liigas pidi Valga Maks&Moorits tunnistama võõrsil Lietkabelise 85:81 paremust.

Valga jõudis 33 sekundit enne mängu lõppu tänu Reinis Strupovicsi tabavale kaugviskele vaid kahe punkti kaugusele ja Dainius Salenga üks tabav vabavise jättis piirilinlastele võimaluse mäng lisaajale viia, kuid Strupovics tegi jooksu ja Salenga vormistas veel ühest vabaviskest lõppnumbrid. Strupovics oli 25 punktiga Valga resultatiivseim, Edgars Krumins ja Jurijs Aleksejevs lisasid mõlemad 14 punkti. Lietkabelise parim oli 21 punktiga paar hooaega tagasi Tartu Rocki ridades mänginud venelasest keskmängija Ivan Neljubov.

B-alagrupis on Valgal nüüd kirjas 4 võitu ja 6 kaotust, mis annab neljanda koha. Lietkabelis juhib alagruppi 8 võidu ja 2 kaotusega, Valmieral ja täna 76:69 Prienaist jagu saanud Jekabpilsil on kirjas 7 võitu ja 2 kaotust. Prienai tänane kaotus tähendab aga, et nad jätkavad 3 võidu ja 6 kaotusega Valga järel viiendal kohal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles