Postimees Itaalias: Andrei Ojamets: Nõmmistult superesitus, meeskond mängis võimete piiril

Mariel Gregor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andrei Ojamets.
Andrei Ojamets. Foto: Mihkel Maripuu

Tartu Bigbanki võrkpallimeeskond kaotas CEV Challenge Cupi 1/16-finaali kordusmängu Itaalia klubile CMC Ravenna küll 0:3, ent võrreldes avakohtumisega näitasid Tartu mehed, et ka sellisel tasemel vastasega annab võrdselt mängida küll.

«Kahju, et see geimivõit tulemata jäi, aga muidu väga korralik esitus meie poolt,» ütles Ojamets. Tartu teenis geimides vastavalt 22, 26 ja 20 punkti. Teises geimis oli kasutada ka kaks geimpalli.

«Nõmmistult väga kõva partii, pluss 18 ja 24 punkti ja ainult üks oma viga, nii võib Itaaliasse lepinguid teenida küll,» tunnustas treener suurepärase esituse teinud diagonaalründajat Taavi Nõmmistut.

«Esimene geim jääb kripeldama, sest oma 15 serviveast 8 tegime seal. Ja meie vastuvõtt oli euromängude kõige kehvem.»

Ojamets leidis, et numbrid 0:3 ei kajasta mängu sisu. «Arvestades sellega, et täna ka brasiillane kaasa tegi, siis näitasime korralikku mängu. 0:3 küll, aga kõik geimid olid tasavägised.»

Tartu tuli kolmandas geimis välja 8:13 kaotusseisust. «Vastane ei kinkinud midagi ja ei oodanud, et me murdume. Saime need punktid mänguga. Meestele suur aitäh, usun, et sellest kohtumisest saadakse suur annus eneseusku ja koduliigas tuleb see kindlasti kasuks. Usun, et mängisime siin maksimumi, oma võimete piiril.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles